Az IKON

 

Az IKON határozott és meghatároz.
Az IKON tisztában van az értékeivel és tudja mit akar.
Az IKON nyíltan felvállalja önmagát.
Az IKON dominál.
Az IKON egy állítás.
Az IKON szenvedélyes.
Az IKON dramatikus.

Igazi IKON nagyon kevés van.

Az IKON maga a domináns domina, akit nem lehet nem észrevenni, de lehet nem szeretni!

Az IKON tervezése nagy feladat volt. Nem éreztem ennek a súlynak a nehézségét, de ha ránézek az ékszerekre bennük van. Filctollakat fogtam és rengeteget rajzoltam. Több ötvöst keresem meg és készíttettem vázlatokat az IKON gyűrűre. Ha megnézem őket hasonlítanak. Szinte egyformák, de mégsem. Visy Dóri gyűrűje volt az, amelyikről éreztem, hogy IKONná tud válni.

Elkezdtünk együtt dolgozni. A változatok egymás után készültek. Nézegettem őket napokig. Aztán hordtam. Közben rengeteget beszélgettünk Dórival és az üvegek is sorra jöttek ki a kemencéből. A vázlatgyűrűk jók voltak, de nem tökéletesek. Márpedig egy IKON nem engedheti meg magának, hogy ne legyen tökéletes. Újra és újra új gyűrűk születtek. A végén megszületett az igazi. Ránézésre láttam, hogy Ő lesz az. A teszteken is átment. IKON gyűrű.

 

Az IKON lánc egy sokkal magától értetődőbb folyamat volt. A kemencében kísérleteztem, mikor két üveg egymásba folyt. Csodálatos fúzió volt ez. A piros és a fekete, két ikonikus szín egymásba olvadása. A két különböző méretű üveg egy harmadikat kívánt maga mellé. Csodálatos, harmonikus asszimmetria tárult elém,mikor kinyitottam a kemencét. Egy textil darabba csomagolva vittem ki a WAMP-ra megmutatni Dórinak. Ő is látta benne a fantáziát. Az üveg szinte meghatározta az ezüstöt. Mikor a lánc elkészült, elsőre tökéletes volt. Erre vágytam. Egy IKON.

Az ikon gyűrűket jelenleg megrendelésre készítjük, amihez a kapcsolat oldalon keresztül írj nekünk. Az ikon medálokat a webshopban találod meg. Az IKON továbbfejlesztett verzióit pedig hétfőn mutatom meg itt a blogon!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ziz

  2012. július 13. @ 16:18

  Kedves panyizsuzsi!
  Azt szeretném megtudni, miben különbözik az ikon gyűrű a Karafiáth gyűrűktől?

 2. 2. panyizsuzsi

  2012. július 14. @ 19:04

  Az IKON gyűrűk méretre készített ezüst alapra kerülnek! Az utolsó két képen nézd meg őket!
  Azonban ha szeretnéd, bármely másik gyűrűt is tudjuk ezzel az ezüsttel készíteni!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: