Boldog születésnapot panyizsuzsi!

Ma 7 éve ilyenkor délelőtt kaptam egy e-mailt, ami megváltoztatta az életemet! Ennyi állt benne:

Bejegyeztük az Ön nevére a www.panyizsuzsi.hu domaint!

Boldog voltam, pedig nem tudtam, hogy mi lesz belőle. Az ingyenes tárhelyen működő blogomat azonááal átírányítottam ide. Megszületett a panyizsuzsi. Akkoriban még tombolt az iwiw. Naponta 10-20 ismerősömnek elküldtem egy levelet, amiben hírt adtam az eseményről. Nem tudtam mi lesz belőle. Nem volt még nagyon célom sem, csak megmutatni az ékszereimet az ismerőseimnek. Csomagolásom sem volt. Így aztán nagyon megdöbbentem, mikor elkezdtek jönni az e-mailek, iwiw belső üzenetek. Írtak, hogy ki melyik ékszert szeretné. Olyan szinten nem volt még kitalálva a saját rendszerem, hogy a férjemet kértem meg, hogy a főként budapesti ismerőseimnek munka után szállítsa ki az ékszereket. Amikor elkelt egy ékszer, akkor kitöröltem a blogbejegyzést, mert azt sem tudtam, mi az a blog. Néhány ékszer maradt csak fent az oldalamon, de ezek a mai napig is itt láthatók. Így indultam én. Ez volt az első panyizsuzsis karácsony.

logo-evolution

Azóta eltelt 7 év. Terveztem logót és csomagolást. Szállítottam a postával, majd később futárral. Levágtam több ezer kilométer üveget. Munkatársakat kezdtem alkalmazni. Megújult az arculat és a weboldal. Még hosszan sorolhatnám mi minden történt, de Ti, akik olvastok követtek látjátok ezeket.

Nekem jól esik minden évben a legnagyobb decemberi hajtásban, mikor napi 20-30 csomag hagyja el a műhelyt megállni egy pillanatra és visszatekinteni az elmúlt évekre. Büszke vagyok rá és hálás vagyok Nektek, akik követtek és vásároljátok, ajándékozzátok, viselitek az ékszereimet. Hiszen mit érne az egész, ha nem lennétek Ti, akinek mindezt csinálom, ha nem örülnétek egy-egy új ékszernek vagy egy remek blogbejegyzésnek. KÖSZÖNÖM NEKTEK!

ajándek-stiftes

Hálám jeléül szeretnék egy kis ajándékkal kedveskedni! A következő 50 vásárlót szeretném meglepni egy kis ajándékkal, egy ingyen panyizsuzsi bogyó vagy kocka fülbevalóval. Rendelj most 7.000 Ft felett és a webshop pénztárában az üzenet panyizsuzsinak részbe írd meg, hogy milyen színű és formájú fülbevalót (bogyó vagy kocka) szeretnél!  …mert panyizsuzsinál Karácsonykor nem csak az ajándékozott, hanem az ajándékozó is jól jár!

Siess és rendelj most, hogy benne legyél az első 50 vásárlóban!

vasarolj_most_gomb-real_pink

A kedvezmény kizárólag 2014. 12. 10-től a készlet erejéig a panyizsuzsi webshopban érvényesíthető, más kedvezménnyel nem vonható össze és a kedvezményt utólagosan érvényesíteni nem áll módunkban!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: