Egy sajtótájékoztató margójára

panyizsuzsi sajtótájékozató 2013.12.

Éjjel megújult a panyizsuzsi weboldal. Új logó, új arculat. Ez egy hosszú munka eredménye volt. Szeptember óta sokan dolgoztunk rajta. Mára volt időzítve a megjelenés és nem véletlen, hiszen ma van a panyizsuzsi 6. születésnapja. Egy születésnapot illik megünnepelni.

panyizsuzsi sajtótájékozató 2013.12.

Délelőtt meghívtam reggelire néhány újságírót, akiknek sokat köszönhettem az elmúlt években. Egy design cukrászdát, a Cakeshopot választottam helyszínnek. Ez illett leginkább a panyizsuzsihoz és a mai naphoz. Fanninak, aki szintén Édesanya és a Cakeshop tulajdonosa megmutattam az új arculatot és elmeséltem, hogy a sok szín helyett mostantól a szürkére és a pink pöttyre koncentrálok. A többit rá bíztam.

panyizsuzsi sajtótájékozató 2013.12.

Az egyik falra egy időszalagot készítettem pink és szürke pöttyökből. Ezen felvillantak a panyizsuzsi életének legfontosabb pillanatai. A kemence vásárlás, az első, majd a második logo, a műhelyépítés fotói, a régi, az új és a legújabb webshop, az idei kollekciók.

panyizsuzsi sajtótájékozató 2013.12.

Megannyi újságíró megtisztelt jelenlétével. Közülük sokan már eddig is nagyon sokat tettek a panyizsuzsiért. Köszönöm! A sajtótájékoztatón a beszédemet azzal zártam, hogy ez az új arculat azt szimbolizálja, hogy a panyizsuzsi itt és most hol tart, de ez csak egy pillanatnyi állomás!

idovonal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: