Első Szentendrei MODEST

Pénteken volt az első szentendrei MODEST, amivel a célunk az volt, hogy kicsit mást mutassunk a közönségnek, mint a megszokott kézműves vásárok. Igazából a MODEST nem csak egy vásár és a legkevésbé kézműves. Mi az igényes, kézzel készült design termékeknek szeretnénk és adunk otthont egy különleges helyen, méghozzá az Új Művész étteremben havonta egyszer péntek délután.
A múlt pénteken volt az első alkalom, mikor jó páran összegyűltünk megmutatni portékáinkat s beszélgetni. Állítom, hogy a hangulat remek volt. Novák Gábor az étterem tulajdonosa, mikor megérkezett, csak annyit mondott: Ez nekem tetszik. Nekünk is tetszett, jó volt személyesen megismerni egymást, hiszen többen is ott voltak a blogtérből: Ledanna, RáckeviKata, Vattacukorhajú lány. Rajtuk kívül pedig volt még textil ékszer és kerámia is. Legközelebb a mi “házigazda” csapatunk bővülni fog, többek közt mamazonnal, és reméljük a látogatói oldalon is egyre ismertebbek leszünk. Ha igazi szépségre és értékekre vágytok, gyertek el a következőre december 12-én 17-22h-ig a szentendrei Új Művész étterembe (a Szamossal szemben).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...3 hozzászólás van eddig

 1. 1. anyahajó

  2008. november 23. @ 23:13

  Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk kimenni, sajnos a szüleim épp koncertre mentek, így nem vállalták a gyerekeket. Legközelebb nagyon igyekszünk!

 2. 2. Orsi

  2008. november 24. @ 08:51

  Sajnos nem tudtam elmenni, de a legközelebbin biztosan ott leszek! Nagyon tetszett a beszámoló és a képek!

 3. 3. Orsi

  2008. december 07. @ 18:55

  Látom, enyém az utolsó bejegyzés, és ráadásul azt ígérem, hogy elmegyek. Erre ma kiderült, hogy vmi családi vacsora alkalom lesz, és megint nem lehetek ott… :-(((

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: