ENIHORN-nál virágba borult az ősz

ENIHORN tavaszi kollekciója nálam már sikert aratott. Néhány hete megjelent 2014-15-ös őszi kollekciója ismét elvarázsolt. Eni csodálatosan kombinálta a nőies virág mintákat az ősz színeivel. Kicsit olyan értésem van a kollekcióról készült képeket szemlélve, hogy volt egy nagyon vidám, friss, telt színekkel teli gondolat, amire, mint egy instagram filter rákerültek az ősz ősz árnyalatai, megváltoztatva ezzel az egész kollekció hangulatát. Ez A két réteg misztikusan keveredik az egyes darabokban. Hol az egyik, hol a másik táttat többet magából. ENIHORN-osan. Misztikusan.

EH logoval4 AW1415

A 2014-2015 őszi-téli ENIHORN kollekció ismét a kényelem és a hordhatóság jegyében, a mindennapokra lett megtervezve.

A kollekció inspirációja a tervezőnő, Horn Enikő hétköznapjai voltak. Szinte csak huszonévesekkel dolgozik együtt, akik eszébe jutatták az ő huszas éveit. Nem csak egy-egy szín vagy fazon inspirálta, hanem a napi történések, beszélgetések és az ő életmódjuk. Ezúttal is különösen fontos szempont volt a hordhatóság, a kombinálhatóság, illetve a kényelem. Minden darabon megfigyelhető az aprólékos kidolgozás, a finom anyaghasználat.

EH logoval3 AW1415

Az öltözékek tárháza ismét lehetőséget kínál arra, hogy minden alkalomra megtaláljuk a megfelelő darabot. Azoknak a nőknek és fáradhatatlan anyukáknak lettek kitalálva, akik fontosnak tartják, hogy csinosak és különlegesek legyenek. Akik élete nem feltétlenül akörül forog, hogy mit vesznek fel; sokkal inkább azt várják el, hogy ne kelljen sokat gondolkozniuk az öltözködésen, mégis jól érezzék magukat. Ne legyen probléma ez akkor sem, ha reggel még a gyerekeket viszik iskolába, este pedig már a barátokkal beszélgetnek, iszogatnak Budapest egyik nyüzsgő bárjában. A táskáknál az idei őszi szezonra megmaradtak az alap ENIHORN fazonok, amelyek ezúttal új színekben mutatkoznak be. A hosszasan tesztelt formák most feltűnő pirosban, mintás feketében és barnában jelennek meg. Legújabb modellünk, a MINIMINI, ami, amilyen kicsi olyan nagy erővel tudja emelni a szettünk fényét. Kedvenc darab azokra a téli napokra, amikor nagy táskáinkat végre otthon hagyhatjuk egy rövid időre.

EH logoval5 AW1415

A nyár elején nyílt ENIHORN Webshop Roomban (1065 Budapest, Izabella utca 45.) megvásárolhatóak a szezon darabjai. Itt szintén minden szezonban egy-egy táskánkból különleges verziók is elérhetőek, melyeket csak itt találtok meg, online nem.

EH logoval1 AW1415

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: