Fibula műhely

fibula

Hosszas keresgélés után akadtunk rá erre a showroomra. Többedmagammal bérelünk egy termet az iSkola Alkotóházban (3. emelet 1 Balckdoor Showroom). Kis Kósa Annamáriával és Tóth-Kern Enikővel dolgozunk egy műhelyben. A hatalmas ablakokon és a rengeteg napfényen kívül nagyon szeretem ebben a műhelyben azt, hogy nap, mint nap kreatív emberekkel vagyok körülvéve, ami nem csak a közös műhelyre, de az egész Alkotóházra is igaz. fibula

Mivel itt a 4 szinten találhatunk táncstúdiót, rajziskolát, grafikusokat, festőket, formatervezőket, zenei producert, cipőkészítőt, szobrászt, fodrászt és fotóst, hogy csak néhányat említsek a teljesség igénye nélkül. Nagyon inspiráló egy ilyen pezsgő környezetben dolgozni. Lehet közös projekteken gondolkodni, egymást segíteni, új embereket és új területeket megismerni. Számomra ez utóbbi különösen fontos, mert minden kollekciónkba igyekszünk bevonni más alkotókat is. Először hímzőnőkkel dolgoztunk együtt, most pedig egy ötvös, Zsabokorszky Lili a tervezőtársunk.

fibula

Ez az első műhelyünk és még alig egy éve vagyunk itt, de hamar igazi főhadiszállássá vált. Úgy rendeztük be, hogy kialakítottunk egy kis showroom részt, ahol az érdeklődőket fogadhatjuk. A Design Héten fotóstúdióvá alakulunk át, ahol a betérő vendégek felpróbálhatják az általunk tervezett ruhákat és miután a have team kezei alatt gyönyörű sminket és frizurát kaptak, egy profi fotós meg is örökíti őket. Várunk mindenkit szeretettel, aki egy kis bepillantást szeretne a munkánkba, vagy elsők között szeretné látni és felpróbálni a téli kollekciónkat!

fibula

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Pál Kinga-Klára

    2013. október 02. @ 18:47

    Nekem is nagy álmom showroomban dolgozni másokkal. Szeretnék egyszer abból megélni amit igazán szeretek:az alkotásból.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: