Hónap színe akció – LIME

Még tavaly megígértem Neked, hogy idén új kedvezményekkel és sok-sok izgalmas dologgal várlak majd. A letölthető naptárammal és tervezőnaptár lapokkal lehet már találkoztál, de 2016 még sok különleges dolgot tartogat a számodra!

Például a hónap színét

Azt találtam ki, hogy ezen túl minden hónapnak lesz egy központi színe, amihez sok-sok téma kapcsolódik majd a blogon, a Facebookon és a webshopban is. Mindig olyan árnyalatot választok, ami valahogyan kapcsolódik az előttünk álló 30 naphoz.

Kíváncsi vagy melyik lesz az ÁPRILIS színe?

Péntek reggelre ébredve nem hittem a szememnek, amikor megnéztem a teraszon a hőmérőt. Majdnem 20 fokot mutatott! Nekem ez már szinte nyár…

Azonnal elkezdtem vágyni a kis balatoni nyaralónk után… Eszembe jutott, ahogy ülök kint a kertben, és egy isteni citromos, lime-os limonádét szürcsölök. A pohár oldala párás, hiszen tele van jégkockákkal, és csodálatos világoszöld színben pompázik az ital a forró nyári napsütésben…

lime-2016-aprilis

Ezért arra gondoltam, hogy áprilisban csodás lime árnyalatú ékszerekkel csalogatom magamhoz a nyarat!

Tündökölj Te is ebben az üde színben egész áprilisban! Szerezz magadnak egy (vagy több) lime színű panyizsuzsi ékszert 20% kedvezménnyel!

Vásárolj április 3-8 között lime árnyalatú ékszert 20%-al olcsóbban a panyizsuzsi webshopból és viseld jó kedvvel a hónap színét!

Fontos, hogy tudd: az akció csak 2016. április 3-8 között él a panyizsuzsi webshopban. Más kedvezménnyel nem tudod összevonni és utólag érvényesíteni sem tudom. A rendelésnél mindenképpen írd be a kupon kódját!

KUPON KÓD: LIME

Idézd meg a nyarat ezzel a káprázatos árnyalattal!

vasarolj_most_gomb-real_pink

Ha nem tudod, hova kell beírni a kupon kódot, akkor segítek: csak kattints ide, és mindent megtudhatsz róla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: