Hosszú ezüst nyaklánc: új fragil

hosszú ezüst nyaklánc A fragil kollekcióm első két darabja a sorolható gyűrű és a fülbevaló a panyizsuzsi padlás 2011-es megnyitójára készült el. Azóta a fragilok az egyik legkedveltebb ékszerré váltak.

ezüst + 1 pötty= fragil

A fragil ékszerek receptje a legjobban  a fenti képletben foglalható össze. A megfizethető ezüst, ami egyetlen színes pöttyel van kiegészítve. Nem csak az ezüstnek, hanem a pöttynek óriási szerepet van. Fontos volt számomra, hogy a panyizsuzsira oly nagyon jellemző forma, a pötty, ebben a kollekcióban visszaköszönjön.     ezüst medál

fragil történelem

A Visy Dórival közösen tervezett első ezüst kollekcióm első darabja a gyűrű volt, nem állítható, letisztult ezüst gyűrűt.

Fragil gyűrűt nem feltétlen solitaire gyűrűként lehet hordani, hanem kettesével és hármasával a legjobb viselni, az éppen aktuális öltözetednek megfelelően. A legtöbb nőnek van négy-öt kedvenc színe a ruhatárában, amit előnyben részesít. Ha ezen színekből van egy-egy fragil gyűrűje, akkor rengeteg variációt ki tud hozni belőle. A ezüst gyűrű variálhatóságát a színekkel való játék adja.

Azonban egy ékszer nem ékszer. Egy ékszerkollekciónak minimum két, de maximum három elemét szükséges ahhoz viselni, hogy az észrevehető legyen, de mégis diszkrét maradjon. Ezen elv alapján született meg a gyűrűk mellé azonnal a fragil fülbevaló, ami egy kecses vékony ezüstön lévő kicsi színes üveg pötty. ezüst nyaklánc

A kollekció azonban nem volt teljes. Egyre nagyobb hiányát éreztem egy láncnak. Ezért most a fragil kollekció újabb elemmel bővült. A gyűrűt és a fülbevalót már egy hosszú ezüst nyaklánc is kiegészíti.

Az ékszer fő alkotóeleme egy hosszú lánccal kombinált ezüst medál. Az új ékszer a fragil gyűrűhöz hasonlóan egy karikából és egy színes üveg pöttyből áll. A karikán áthurkolt 80 cm hosszú, fekete textil vagy sterling ezüst lánc segítségével válik a medálból ékszer, de természetesen más fajtájú vagy hosszúságú lánccal is hordható.

Nekem most ez a kedvencem: egy szép fehér, nyári ruhához egy színes pötty, hosszú láncon. Bármilyen szín megfelel, de passzoljon a cipődhöz vagy a táskához.

A fragil ezüst nyaklánc a webshopban kétféle verzióban: fekete textil zsinórral és vékony ezüst lánccal is megvásárolható.

ezüst lánc

Megjegyzés: A fekete zsinórláncon található gyöngyök alapanyaga nem ezüst!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: