Karácsonyi kívánságlistám 2014.

zsuzsi_h_2014fw

Íme a karácsonyi kívánságlistám. Amit tavaly elhatároztam, idén be is tartottam. Kitaláltam, hogy semmi olyat nem kérek ajándékba, ami arról szól, hogy hogyan dolgozhatnék többet a háztartásomban: nincs több konyhagép, receptes könyv és egyéb háztartási okosság. (Ezt már tavaly is leírtam itt a blogban, de mégsem tartottam be. Idén szigorúbb voltam!) Ha ajándékot kérhetek, akkor az szóljon rólam. Annyi éven át kaptam recepteskönyvet, amiket atóta is használok, de ennek mindig az lett a vége, hogy még két ünnep közt rohantam a boltba bevásárolni és kipróbálni néhány új ízkombót. Most sokkal tudatossabban készülök pihenni és  recepteskönyveket kizárólag az ünnep előtt veszek a kezembe.

1. Lancome Hypnose Star– 9.490 Ft – Marionnaud

Évek óta csak és kizárólag Lancome szempillaspirált használok. Nekem egytől egyig beváltak, de a Hypnose sorozatból a Starhoz még nm volt szerencsém, remélem most lesz!

2. Fonal nyaklánc – 19.900 Ft – PanniVessey

Véssey Panniról a DesignHéten írtam a panyizsuzsi blogon. Mikor Pannit meglátogattam elvazázsoltak a munkái és kaptam tőle egy karkötőt. Most azonban egy fekete vagy ezüst láncra vágyom a kollekcióból. Alkalmakra fogom hordani, például egy kettesben eltöltött estére, amikor  étteremben vacsorázunk.

3. Beton mécsestartók – 4.000 Ft/db – ZsanettKincsesConcrete

Egyre inkább vonzódok a betonhoz. A geometrikus formák pedig mindig nag kedvenceim voltak. A lakásba sokszor nehezen találok az ízlésemnek megfelelő kiegészítőket. Azonban Kincses Zsanett beton munkái egytől-egyig jöhetnek!

4. Kokedama – 4.500-6.500 Ft – PetitePlanet

Nem vagyok egy “virágszelidítő”, azonban mikor Amsterdamban jártam egy remek előadást hallottam a beltéri kertészetről és ennek kapcsán a kokedamakról. Azonnal megfogott a kokedama különleges megjelenése. Nem gondoltam arra, hogy keresek egy magyar készítőt. Aztán néhány hete, böngészés közben rátaláltam a honlapjukra. Azóta még jobban vágyom egy kokedamára.

5. Nikon D5300 piros váz – 186.889 Ft – Artwork

Na jó, ez egy kicsit munka, de azért ezt nagyon élvezem. A régi gépem még csodálatosan működik, azonban vannak olyan funkciók, melyeket annyira szívesen használnék. Ilyen a WiFi kapcsolat és a videó. Ez az új váz mindezt tudja. Ezzel egy csomó új ötletemet meg fogom tudni majd valósítani!

6. La vie est Belle EDP – 16.990 Ft – Marionnaud

A régi illatomat a DKNY Pure-t az utóbbi időben kissé meguntam. A könnyed, lágy illat után valami erőteljesebb karakteresebb nőies illatra vágytam. Az elmúlt hónapban többféle parfümöt is kipróbáltam. Néhány napig ízlelgettem az illatukat. Ez az illat lett a legkedvesebb!

7. LOGIFACES logikai játék – $60 – LOGIFACES

A LOGIFACES-ra a facebookon bukkantam rá. Egy volt osztálytársam, majd egyetemi évfolyamtársam tervezte. Nagyon megtetszett. Azt gondolom, hogy ezzel a játékkal az egész család sokat tudna játszani. Együtt és külön is!

8. CocoonUndies fehérnemű – 3.490 Ft – Cocoon Undies

A CocoonUndies is vendég volt a panyizsuzsi blog DesignHeti programján. Már akkor is elbűvöltek az egyedi tervezésű, finom kézi munkával készült fehérneműk. Szeretem az ilyen igényes darabokat, mind a ruhatáramban, mind a környezetemben.

Amint látjátok, a vágyaim nagy része kézzel készült, egyedileg tervezett különleges darab. Nekem fontos, hogy ilyen ajándékokat kérjek és adjak. Ezek az alkotók, kisvállalkozások tulajdonosai akkor lesznek boltdogok, akkor fognak új tárgyakat alkotni, ha mi megvesszük a termékeiket és életben tartjuk azt a tevékenységüket, amivel Ők a saját és a családjuk életét finanszírozzák.

Ennek kapcsán tegnap az egyik kiskamaszommal remek beszélgetésem volt. Kinézett egy naptárt a papírboltban. Én meg ajánlottam Neki egy magyar grafikus naptárjait. Rögtön az árakra tért. Megbeszéltük, hogy azzal, hogy magyar alkotó naptárját kéri karácsonyra, nemcsak neki lesz egy igényes szép naptárja, hanem egy alkotónak munkát és megélhetést adunk. Nem kérdezett többet, megértette. …én meg büszke voltam!

Tudom nem mindenki tud ilyen összetett, grafikus kívánságlistát készíteni, de mi a panyizsuzsinál gondoltunk Rád és a webshopban készítettünk egy kívánságlista készítőt, hogy megkönnyítsük a munkádat! Most itt az alkalom, hogy Te is összeállítsd kívánságlistádat!  A panyizsuzsi webshopban a bejelentkezést vagy a regisztrációt követően: keresd ki az áhított termékeket és vedd fel őket egy gombnyomással  a listádra! Írj az egyes ékszerekhez megjegyzéseket, gondolatokat, üzeneteket, majd a “Kívánságlista megosztása” gomb segítségével küldd el mindazoknak, akik számára különösen fontos vagy! Segítsd szeretteidnek (…és magadnak!) az ajándékválasztásban, hogy idén karácsonykor végre tényleg azt kaphasd, amire igazán vágysz!

kivansaglista-K

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: