Karafiáth Kedd – Fellépés

Ismered Karafiáth Orsolyát? Mivel kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan él manapság egy ún. média- és közéleti jelenség kis hazánkban, végigkövettük és lefotóztuk a költőnő, írónő, fordító, publicista, énekesnő egy napját. A fotókat és Orsi naplóbejegyzéseit november 23-tól 5 héten át keddenként láthatod a panyizsuzsi blogon. A december 21-én záródó Karafiáth Keddek a reggeli készülődéstől az esti fellépésig engednek bepillantani a kultúrdémon korántsem egyhangú mindennapjaiba.

Mint a 2010-es év egyik utolsó blogbejegyzése, betekintést kaphattok a 2011-es kollekcióba. Ezen a képen Orsi a hamarosan megjelenő róla elnevezett gyűrűben látható. Ez a gyűrű a MONO kollekcióhoz hasonlóan a szivárvány majd minden színében fog megjelenni 2011 februárjában.

December 21. kedd: Fellépés


“A jó alkalmi kivárja az alkalmas pillanatot. Beöltöztet magába, de nem érzed jelmeznek, idomulsz hozzá, eggyé váltok. A ruha áhítja a kiegészítőit, most éppen valami sötétebbet, drámai feketét a lime-hoz. Egy nagy gyűrű fekete varázsgömb: készül benne a vonzás, megjósolhatóan. Így a kontraszt már maga ünnep, úgy kápráztat, hogy megnyugtatja a szemet. Persze a kistáska kötelező, anélkül nm nő a nő, aki estére valódi dáma lesz, könnyedén vonul, öntudatlan csábít, és varázsigék, varázspálca nélkül varázsol el.”

Karafiáth Orsolya

A képen látható üvegékszerek: panyizsuzsi
A képen látható bőr kiegészítők: LAONI
A képen látható ruhák: Tóth Virág / Kék Ló Ruhakocsma
Ha te is szeretnél magadnak a fotón látható kiegészítőkből, akkor nézd meg, pontosan milyen panyizsuzsi ékszereket visel és mely LAONI termékeket használja Karafiáth Orsolya!

Válaszd ki a személyiségedhez leginkább illő üveg és bőr-összeállítást a webshopból!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: