Marie Claire Fashion Days – videóval

Két nap kellett, hogy kipihenjem ezt a csodás hétvégét. Majd két hét, hogy feldolgozzam magamban az elmúlt heteket. A családommal foglalkoztam, sétáltam, pihentem. Kellett ez az idő. Most azonban már itt vagyok és írok Nektek!

mcgf2014-reka+zsuzsi

Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy a 2014-es Marie Claire Fashion Days szponzorai közt lehettem. Eddig soha ilyen nagy rendezvényen nem vett részt a panyizsuzsi. Rendeteg új dolgoz tanultam és nagyon hálás vagyok a Marie Claire szervező csapatának, mert mindenben hihetetlenül segítőkészek voltak, a felkészülés alatt megannyi hasznos, jó tanáccsal segítettek. Köszönet és hála neki ezért!

A hosszas előkészületek után a szponzorok számára pénteken délelőtt kezdődött az esemény standépítéssel és bepakolással. Reggel nagyon aggódtam ezer apró részleten, de az egész így utólag már annyira egyszerűnek tűnik, hogy igazából említésre sem méltó.

mcfd2014-stand-prof02

Péntek este VIP partyval nyílt a rendezvény. Ekkorra készen álltak az emeleten a standok, lent a kifutót sejtelmes textil dekoráció tette még izgalmasabbá. Amint a textil rojtok felemelkedtek elkezdődött a show. Hat magyar tervező ruháiban vonultak végig a modellek a kifutón. Mindegyik tervező kollekcióját egy magyar híresség vezette fel. Elsőnek Epres Panni lépett ki a színfalak mögül ANDA ruhában. Utána Tomcsányi Dóri ruháinak a sorát Balla Eszter nyitotta, majd Bódis Boglárka és Gajer Emese Elysian nevű márkája következett, amit Wolf Kati vezetett fel. Majd a NUDE by NUBU következett Farkas Franciskával és Jaksó Bálinttal. Legjobban Görög Zitát vártam, aki Sármán Nóra ruhában jelent meg a kifutón. Zita a csodálatos fekete csipke estélyihez panyizsuzsi Karafiáth+ gyűrűt viselt! Zita után  legvégül a The FOUR kollekciójában Péterfy Bori lépett a kifutóra. Az utána következő partin megannyi ismert ember és még több ismerős vett részt!

A panyizsuzsi stand az én véleményem szerint nagyon szép lett. Mikor terveztük, a koncepciónak két fő irányvonala volt: letisztult és egy leheletnyi retro. Olyannak szerettem volna, mint amilyenek az ékszerek. A tervező céggel több egyeztetés után jutottunk el a megvalósult állapotig, amivel nagyon elégedett voltam.

mcfd2014-kriszta-aniko-zsuzsi

A Marie Claire Fashion Days alatt nagyon sokan kíváncsiak voltak a panyizsuzsira. Volt, aki régi vásárlóként, követőként érkezett és volt, akik ekkor ismerték meg a márkát. Nagyon sok emberrel találkoztam, sőt tárgyaltam már a helyszínen is. Ezek a panyizsuzsi fényét emelik majd sokkal a rendezvény után is!

Köszönöm mindenkinek, aki, drukkolt, segített, velem dolgozott vagy éppen meglátogatott a 2014-es Marie Claire Fashion Days-en! Külön köszönet a Mari eClaire Fashion Days csapatának, akik a professzionális szervezéssel mindenmen segítettek és minden kérést és kérdést pillanatok alatt megoldottak!

mcfd2014-stand-prof03

mcfd2014-stand-prof01

mcfd2014-stand-prof04

mcfd2014-board

mcfd2014-top copy

mcfd2014-fringe

mcfd2014-catwalk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...8 hozzászólás van eddig

 1. 1. Magdi

  2014. november 26. @ 10:13

  Nagyon-nagyon gratulálok Zsuzsi! és irtóra büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek! :-)

 2. 2. Nyíri Andrea

  2014. november 26. @ 10:25

  Gratulálok! A stand igazán elegáns lett. :)

 3. 3. panyizsuzsi

  2014. november 26. @ 10:49

  Annyira kedvesek vagytok, hogy velem örültök a sikereknek. Ezt nagyon köszönöm! Ilyen biztatás mellett könnyű tervezni, dolgozni…

 4. 4. Borsi

  2014. november 28. @ 13:40

  Gratula :) Olyan kedves a mosolyod!

 5. 5. panyizsuzsi

  2014. november 28. @ 14:07

  Borsi! Ez nagyon kedves Tőled. Meg kell valljam, szeretek mosolyogni, szeretek nevetni!

 6. 6. Horváth Ildikó

  2014. november 29. @ 20:51

  Gratulálok! Nagyon szép lett a stand, nagyon csinos voltál a piros ruhában! :)

 7. 7. panyizsuzsi

  2014. december 03. @ 14:22

  Köszi, Ildi!

 8. 8. T. Kati

  2014. december 04. @ 22:12

  Kedves Zsuzsi! Én azért mindig követem a történéseket, amik rólad szólnak. Most is nagy izgalommal vártam ezt az eseményt, és nagyon köszönön, hogy megosztod velûnk. Így egyûtt tudunk veled ôrülni! Zselycit nagyon puszilom!! Sokszor jár a fejemben! Drukkolok a karácsonyi sütéshez! Megoszthatnád, ha valami jót találtok. Szerintem nekûnk sem ãrt néha egy kis glutén mentesség.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: