MMM

Nem a csoki golyókról szeretnék írni, hanem arról, hogy Mit vegyél meg, Miért és Mennyiért, avagy Mit ajánlunk neked, Miért azt és Mikor/Mennyiért érdemes megvenni?

Az apropót egy vélemény adta, egy kedves olvasónk megjegyezte, hogy nem kellene több tízezer forintos pezsgőspoharakat ajánlani a vezető divatház szandálja és ruhája mellé. Neki akkor válaszoltunk, de mindenkinek szeretnénk tisztázni, hogy a szettek, amiket összeállítunk ötletadó, stílustanácsok. Nem pontosan ugyanazt az esetenként nagyon drága blúzt gondoljuk megvetetni veletek, hanem olyan stílusú, hasonló darabot. Ennek alátámasztásaképp a múltkoriban a kérdéses fekete-arany báli kollekció folytatásaként készítettem még két fekete-arany kollekciót, és ezúttal kimondottan figyeltem arra is, hogy a nálunk is kapható, elérhető áru áruházak kínálatából válasszak bele elemeket. Ajánlunk tehát olyan szetteket, amiknek a darabjai akár szerepelnek a te gardróbodban is, mi csak összeállítjuk a kiegészítőkkel, tippeket adunk, mit mivel vegyél fel, és viszünk egy kis színt mindenbe.

arany-fekete 2x

 

Az az igazság, és ezzel most nem én fedezem fel a spanyolviaszt, hogy a vezető divatházak kollekciójához hasonló, azok által inspirált darabok mindig megtalálhatóak a nálunk is jelenlévő, népszerű ruhaboltokban (neveket direkt nem írok, nehogy reklámnak minősítse bárki). Amit mi megmutatunk tehát, mint elképzelést, azt nem úgy gondoljuk, hogy egy az egyben „másolni” kellene, hanem kiindulópontnak, ötletnek vegyétek, és SZABJÁTOK ÖNMAGATOKRA!

Vedd meg tehát azt, ami tetszik, és főképp, ami illik rád stílusban, szabásában és fazonjában is. Akkor és azért vedd meg, mert jól beleillik a meglévő gardróbodba, kombinálni tudod a meglevő darabokkal, sokoldalúan ki tudod használni, és pont az kell neked. Vagy ha nagyon-nagyon beleszerettél, és nem tudod otthagyni. ÉÉÉÉÉS, ha van rá pénzed, megéri, meg tudod engedni magadnak és a családi költségvetésbe is belefér. Csak akkor. De akkor viszont vedd meg, mert bánni fogod, ha otthagytad, és amikor meggondolod magad, már elvitte valaki más.
Így tél végén nagyon megéri körülnézni az üzletekben, mert 30, 50 sőt akár 70%-kal olcsóbban is találhatsz olyan dolgokat, amiknek jövőre is hasznát veszed. Nekünk, jó esetben, már nem nő a lábunk, és egyéb méreteink, mint a gyerekeknek, így ilyenkor lehet igazán jó csizmát, kabátot venni jóval olcsóbban. Nézz körül, ha teheted, és a fentiek valamint az ötleteink figyelembevételével vásárolj magadnak örökérvényű, csinos, neked jól álló darabokat.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: