Sárga, de nem utoljára!

Megint egy sárga hétfő. Nem hagy nyugodni ez a szín. Soha nem volt sárga ruhám vagy táskám. Idegenkedtem tőle.Az elmúlt időben azonban egyre jobban izgat. A sárga Karafiáth gyűrűmet rendszeresen hordom. Ízlelgetem ezt a színt, de egy ilyen teljesen sárga ruha viselése még nem töltene el jó érzéssel. Talán egy sárga táska és ugyanolyan színű cipő. Persze az valami telt sárga lenne őszre. Még nyár van. Íme egy nyári sárga szett. Neked milyen a viszonyod a sárgával? mi1. Red Girl lánc, 2. deepindigo gombok, 3. sárga ruha, 4. oktak pénztárca

Ha Te is szeretnél szerepelni a Hétfői Hangulatokban a panyizsuzsi blogon, akkor töltsd fel a képeidet a flickr-re és add hozzá őket a panyizsuzsiblog csoporthoz. A képkeresést mindig ott kezdem! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



3 hozzászólás van eddig

 1. 1. FehérnéSzocska Krisztina

  2011. augusztus 16. @ 19:03

  Pont úgy,ahogy te:) Mivel anyukám nem szerette,így soha nem adott rám csöppség koromban sem! Utána meg nekem nem hiányzott!
  Pedig ősszel lehet,hogy nagyon tuti lenne:)))

 2. 2. miss Scotty

  2011. augusztus 16. @ 19:47

  Ellentétben veletek, én imádom a sárgát :)
  Érdekes, hogy hatnak a különböző színek egyes emberekre. A kékkel vagyok úgy, hogy már egy ideje barátkozunk, de valahogy nem tudunk közelebb kerülni egymáshoz :)

 3. 3. Tündéri Lonka

  2011. augusztus 19. @ 10:38

  a kedvenc színem. a ruhám kívül mindegyik szerelem! bár én inkább az okkeres áryalatot preferálom.

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: