Tavaszi-nyári cipőtrendek 2013

Múltkor a tavaszi táskákról csináltam összeállítást, most a cipők kerültek elő. Ez a kettő valahogy a gyengém. Mindig tudnék magamnak vásárolni egy újabb táskát vagy cipőt. Egy olyat, ami más sarkú, más fazonú, más színű mint a többi, meglévő cipőim. Múlt héten ezért körbenéztem mi újság van cipőfronton és most kizárólag olyanokat fogok megmutatni ami Magyarországon kapható és elérhető árban van!

A cipők esetében külön kell beszélni a minőségről. Egy bross vagy egy sál esetében ha nem megfelelő a minősége, akkor ennek maximum esztétikai vagy tartóssági jelentősége van. Egy cipő esetében azonban ennek rövid és hosszútávú egészségügyi következményei is lehetnek. Ezért nem éri meg rossz cipőt venni. Én néhány alkalommal tettem rá kísérletet, hogy olcsóbb és gyengébb minőségű darabot vásároltam és bevallom, mindig ráfaragtam. Cipőn nem éri meg spórolni!

Ebben a posztban színek szerint fogom bemutatni az idei szezon kedvenc cipőit. Elsőnek nézzük a pasztell, cukorkaszíneket. A magyar boltok elsősorban a barackot favorizálják, de ide tartoznak a világoskéket és az idén is divatos menták is. Fazonban igen változatosak. Ezeket elsősorban azoknak ajánlom, amiken a ruhatára sok lágy pasztell színt tartalmaz, hiszen azok remek kiegészítője lesz  egy ilyen cipő!

pasztel cipők

A nude, azaz a semleges, testszínű cipők is a pasztellek kategóriájába tartoznak, de nagyon fontos jellemzőjük, hogy bőrszínhez közeli árnyalatokban készülnek. A nude cipőknek nagy rajongója Katalin hercegnő is, igaz az itt bemutatott fazonokat az udvari etikett nem engedi meg neki viselni! Egy ilyen semleges cipőt beszerezni azonban remek befektetés. Alig van olyan ruha összeállítás, amihez nem lehet felvenni, igazi JollyJoker!

nude-testszín cipők

Kissé színek felé haladva előkerülnek a kékek. Én nem sok kéket viselek, de ezek egytől egyik olyan szépek, hogy idén lehet, hogy egy kék cipőre fogok beruházni. Legjobban a türkiz és a két erős kék tetszik. Ezeknek vagy egy jellegzetes karaktere, igaz nem is vehető fel mindenhez úgy, mint egy nude!

kék cipők

Az idei tavasz-nyár cipői közt vannak nagyon színes darabok is. Ezek legtöbbször nem egy színből állnak, hanem két karakteres szín kombinációjaként öltenek cipő alakot. Az én szememnek csodálatosan szépek. Szinte azonnal ékszerbe önteném az összeset. Sőt néhányhoz mát van is a webshopban panyizsuzsi ékszer!

harsányak és színesek

 

Végül pedig a “színtelenek”! Ide sorolom az idei év nagy divatját a fekete-fehéret, amit csak egy kevés piros egészít ki, de ebbe a kategóriába illik bele az egyik nagy fast fashion márka ezüst cipője. Ez, biztosan nem egy minőségi darab, de azt gondolom, hogy amennyit az ember egy ezüst cipőt hord a nyáron, annyitól biztosan nem fog tönkremenni a lába.

A klasszikus fekete szandál ismét egy alapdarabja kell hogy legyen a nyári ruhatárnak és ide soroltam egy sötétkék “vitorlás” mokaszint is, ami kilóg az idén divatos kékek közül, de itt a feketékkel jól megfér!

fekete fehér cipők

 

Legközelebb fazon szerint mutatom majd meg ezeket a cipőket, de akkor már szettben fogjátok őket viszontlátni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: