Tavaszi trendek

Idén télen hódított a fekete-szürke kombináció, hol szegecsekkel, hol anélkül. Akármerre mentem vásárolni, mindenhol fekete flitterek, szegecses táskák, szürke kiegészítők fogadtak. Visszajöttek az állatmintás ruhák/kiegészítők, a párducmintás darabok mindenhol hamar elfogytak. Én meg azon kaptam magam, hogy a szekrényemben egyre sokasodnak a fekete ruhák, és hiányoznak a világos vagy éppen a meleg színek.

De lassacskán jön a tavasz, és éles váltással jönnek a pasztell színek, főként a lazac és a bézs, jönnek a virágos és ruhák és a világos farmerek! Újra divatba jön a farmering és a farmerdzseki.

Néhány divatház már bemutatta a tavaszi kollekcióját, lássuk is őket:

A H&M Garden kollekciója márciusban landol a boltokban, telis-teli virágokkal. Nem elég, hogy irtózatosan szépre sikerült, de még különleges is, mivel a ruhák többek között bio lenből és bio pamutból készültek, azaz 100%-ig újrahasznosíthatóak. Nekem nagyon tetszenek, bármelyiket elfogadnám!

A Promodnál láthatjuk, hogy ők ötvözni is próbálják a tél és a tavasz trendjeit, átmenetet képezve néhány szegeccsel/strasszal. Ha elmentek egy üzletbe láthatjátok a kollekció többi darabját is, mivel ezek már kinn vannak a polcokon.

A Mango kollekciója főleg a farmerre helyezte a hangsúlyt, farmer hatású pólókkal, farmeringekkel és dzsekikkel, kertésznadrágokkal zsúfolt a kifutó. Szembetűnő a hasonlóság a D&G tavaszi kollekciójával, kivéve azt, hogy a Mango a szezonban egyedülállóan sokat használja a khaki színt.

Neked mennyire tetszik a tavaszi trend? Milyen darabokat fogtok beszerezni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Moloko

    2010. január 29. @ 21:34

    Nekem nagyon bejön a tavaszi trend, imádom! Virágos, romantikus, nagyon nagyon tetszik…alig várom, már most spórolok! :)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: