Zsűrizett termék

 

fusing fülbevaló, üveg fülbevalóNagy büszkeségünk, hogy a panyizsuzsi ékszerek 2008. szeptemberben zsűrizett termékek lettek.
Mindig jó érzés mikor egy művész munkáját nem csak a kedves barátok, közeli rokonok, hanem egy szakmai zsűri is értéknek tartja. Ha a címre gondolok, kicsit a szocializmusba érzem magam. Mekkora nagy szó volt egy zsűrizett iparművészeti áru. Persze akkoriban ezeknek a szakmai fórumoknak más elvárásaik is voltak, mint ma. Ma, amikor minden ötödik utcában van kínai bolt, ahol silány minőségű, sokszor gyermekmunkával, kizsákmányolással készítettde olcsó termékeket találunk.

Igaz, hogy az adó és egyéb kedvezményeket idén eltörölték, de azt gondolom, hogy amikor egy igényes iparművész terméket vásárolok, akkor jól szavazok. Ezt a szavazatot egy X helyett a pénzem mutatja meg. Nekem mindig nagy öröm, ha tudom, hogy pénzemmel vásárlásommal egy művészt támogatok, az Ő életformáját és megélhetését biztosítom és nem kizsákmányoló nagyhatalmakat támogatok.

Ezért van nagy értéke a zsűri által elfogadott művészetnek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Kicsoda

  2008. szeptember 30. @ 20:42

  Ezen jart a fejem, mikor a wamp-on voltam. Nagyon kettos volt az egesz. Ruha vonalon (ahhoz ertek) egy csomo gagyi volt, bar lehet, hogy erdekes tervezesuek voltak. De volt par kiemelkedoen jo minosegu es erdekes munka. Es ott ereztem, hogy orulok, hogy az emberek viszik es erzik, ennek igy kell lennie es iparmuvesz dolgot hordani sikk.
  Itt Amerikaban az etsy mar nagyon jol mukodik es egyre tobb kezdemenyezes van eziranyban.
  Szoval gratulalok es nagyon orulok, ha a gagyival szemben van alternativa!!

 2. 2. Mónika

  2008. október 01. @ 13:23

  Gratulálok én is!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: