Ez nem bizsu: ezüst ékszer

Van már panyizsuzsi ékszered, de valami szebbre és többre vágysz, akkor ezt, a múlt héten emlegetett meglepetést Neked találtam ki: panyizsuzsi ezüst ékszer!

Most lehull a lepel és megmutatom teljességében a titkot. Régóta dédelgetett álom valósult most meg. Egy olyan egyedi és magas minőségű ékszer kollekció született, ami igazán színes, igényes és modern, egyszóval “panyizsuzsis”. Annak ellenére, hogy sokan dicsértétek, úgy gondoltam, hogy ehhez az ékszerhez más fotók szükségesek. Mostantól a képeken még finomabb árnyékok és tónusok lesznek jelen! A kettő együtt a prémium kollekció!

Itt és most szerettem volna utalni egy januári bejegyzésemre. Emlékszem még egy Nikon kameráról is tettem bele egy képet. Most valahogy nem találom. Ez a bejegyzés a 2009-es terveimről szólt. Abban benne volt, hogy mik a céljaim idénre, még arra a kifejezésre is emlékszem, hogy sok meglepetés lesz panyizsuzsi háza táján. Bejegyzés ide vagy oda, elárulom, ez lenne az egyik meglepetés.

Ez az ezüst ékszer sorozat Benkő Krisztinával közös munkánk, ami egyedisége és különlegessége miatt csak és kizárólag rendelésre kapható. Rendelni a kapcsolat oldalon keresztül tudsz!

ezüst ékszer - panyizsuzsi

ezüst ékszer – panyizsuzsi

További részletek az ezüstről itt a blogon hamarosan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...7 hozzászólás van eddig

 1. 1. Ledeczki Anna

  2009. május 11. @ 16:19

  Nagyon szépek ezek a foglalatok:)

 2. 2. Orsi

  2009. május 12. @ 07:30

  De klassz, nagyon tetszik!

 3. 3. Zsenge

  2009. május 12. @ 10:45

  Most ünneprontó leszek: nekem a régiek jobban tetszenek. Ezek a súlyos(nak tűnő) ezüstök agyonnyomják a szép üvegeidet. Megnéztem Kriszta munkáit is, szerintem azok is gyönyörűek úgy, üveg nélkül, szóval a házaspárral semmi baj, csak a gyerek nem jön be….

 4. 4. panyizsuzsi

  2009. május 13. @ 14:51

  Na, ez megjelenik-e, mert a többi mint a kámfor!?

 5. 5. Karina

  2009. május 13. @ 15:44

  Nagyon szépek, remélem vasárnap kijutunk a családdal a Wampra!

 6. 6. Kricso

  2009. május 14. @ 13:18

  Gyönyörűek!
  Gratulálok, valóban prémium!

 7. 7. Antónia

  2009. június 25. @ 10:06

  Nos ritkán találkozok olyan ékszerekkel -legyen az bizsu,vagy sem – amik első látásra megfognak…de ezek úgy megragadták a kis lelkivilágomat, mint a csempénk amit a kis előterünkbe leraktunk..arra egyből azt mondtam hogy mezítlábas csempe..erre meg azt mondom hogy tisztaság és nyíltság..ha értitek mire gondolok..

  további szép munkát:)

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: