Kikelt ötletek

3madar Tele vagyok öltetekkel. Néha azt érzem, hogy képes lennék egész nap ötleteket gyártani. Ez jó érzés, de ez kevés. Ezeket az ötleteket, legyenek akár ékszerek vagy éppen egy szép fotó, egy remek együttműködés meg is kell valósítani. Le kell ülni és végig kell csinálni.

Holly Becker, a decor8 bloggere indított egy online tanfolyamot Intention and Style címmel, amire én is beiratkoztam. A tanfolyam két fő témája a tudatosság és a styling. Az első leckének a címe: Ötletek valóra váltása volt. Azt hiszem erre a tanfolyamra nekem nagyon szükségem volt. Nem az ötletek hiányában szenvedek. Hanem a túlötletelés nehézségeit élem meg. Ki kell dobnom egy csomó ötletet és a maradékra, a valóban fontosakra kell koncentrálnom. Ezt magamtól is sejtettem, de nehéz megválni tőlük. Próbálok tudatosabb lenni. Miután kitalálom az ötletet, elhatározom és meg kell valósítanom. Lépésről lépésre. Ez egy ötletembernek, egy kreatív alkotónak sokszor unalmas. Azonnal szeretném a végeredményt itt és most, mert már megvan a következő ötlet, de engedni kell az ötletet kikelni! Sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. Vadjutka

  2015. november 09. @ 09:18

  Same here.
  Mondjuk ez a kis idézet pont nagyon jól jött nekem más témában, de az élmény, hogy túl sok az ötlet, az megvan :-) Én azt szoktam csinálni, hogy egyszerűen hagyom érlelődni, forgatom magamban pár napot, 1-2 hetet és amelyik még mindig ott csimpaszkodik a lelkemben, azzal érdemes foglalkozni :-)

 2. 2. panyizsuzsi

  2015. november 09. @ 09:44

  Nem vagyok egyedül! Jó ezt hallani!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: