Palvin Barbara stílustippjei

Palvin Barbara még csak 20 éves, de karrierje hihetetlen gyorsasággal ível felfele. 13 éves kora óta dolgozik és ennek meg is van az eredménye, hiszen mára feltornázta magát a nemzetközi listák legkeresettebb modelljei közé.

Palvin Barbara azon fiatal nők közé tartozik, akinek stílusa követendő és nagyon inspiráló.  Rohanó életvitele mellett  egyaránt fontos számára a divat és a kényelem. Megtanulta remekül kombinálni az elegáns és friss darabokat, amellyel példát mutat a fiataloknak. Rengeteg street style kép készül róla és híres modell barátnőiről, ezért akinek egy kis inspirációra van szüksége nem kell sokat keresgélnie. Számos nemzetközi kampányt zsebelhetett már be, de  jelenleg a Gas őszi-téli kampányában láthatjuk.  Korábban szerepelt már többek között a Replay és a Victoria’s Secret kampányaiban, az Intimissimi arca, mindezek mellett pedig a L’Oréal Paris szépségnagykövete. Méltán büszkék lehetünk rá! Most nézzünk meg Barbara stílusát egy kis panyizsuzsi inspirációval!

1. Cannes-i ragyogás!

Cikk 3 képek

2. Fesztivál sikk!

rózsaszín narancs szett

3. Fekete elegancia!

fekete-fehér szett

4. Esti bulira!

Cikk 3 képek (4)

szerző: Bakos Eszter

bakoseszter Bizonyára minden nő számára ismerős érzés amikor anyukánk legmagasabb cipőjében és legszebb ruhájában némi sminkkel és sikkel próbáltuk meg őt utánozni kevés sikerrel. Aztán a játékból később valóság lett, azzal a különbséggel hogy ma már nem fogja senki a kezünket,de a cipő és az elvárások viszont még mindig magasak. Így próbálok meg én is tovább tipegni a divatújságírók útján, hogy mondatokba foglaljam mindazt amit nekem jelent a stílus, trend, egyediség és a divat mai világban.

Képek:innen,innen,innen,innen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...4 hozzászólás van eddig

 1. 1. Anikó

  2013. augusztus 07. @ 22:57

  Többször megfogalmazódott már bennem, most késztetést érzek, hogy le is írjam: feltöltés előtt egyszer olvassátok át a bejegyzéseket (helyesírás, szóismétlés stb.)! A megjegyzésem jobbító szándékú kritikának szántam.

 2. 2. panyizsuzsi

  2013. augusztus 08. @ 09:52

  Köszi Anikó, javítottuk a hibákat! Remélem, most már nem maradt benne semmi elírás!

 3. 3. Ziz

  2013. augusztus 10. @ 01:38

  De maradt:
  “Számos nemzetközi kampány zsebelhetett mát be”
  “hiszen már a feltornázta magát”
  “Rohanó életvitele mellett fontos számára a kényelem, a divat mellett.” Ezen kívül hiányzó vesszők… nem ragozom tovább. Nekem is bántja a szemem, hogy panyizsuzsiék ennyire gyengék helyesírásból és gépelésből. Sokkal szebb lenne az is, ha potyapéntekenként a dátum helyesen szerepelne. “…amit a 2013. augusztus 16.-án délig…” helyett 16-án, azaz pont nélkül. Szomorú, ha így rögzül másokban, mert ezt látják egy amúgy színvonalas, igényes weboldalon.

 4. 4. panyizsuzsi

  2013. augusztus 10. @ 11:15

  Ismét javítottuk, a Potyákat is. Ez valóban nem az erősségem, de igyekszem!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: