Panyizsuzsi csapat

Az idei első bejegyzésünkben már olvashattátok, hogy a panyizsuzsi márka mögött már egy komoly csapat áll. Nem is akármilyen! Mivel fontosnak tartom a női vállalkozások összefogását és megerősítését, ebbe a csapatban csak nők vannak. Ennek az az oka, hogy a munkaerőpiacon sok esetben negatív diszkrimináció illeti a gyengébbik nemet (Ugye? Már megnevezésében is!). Ez a panyizsuzsinál másképp van, itt pozitív a diszkrimináció. Azaz, ha két azonos kvalitású partner között kell választanom, akkor fontos szempontként figyelembe veszem, hogy az illető nő legyen! A saját vállalkozásom példájával szeretném bemutatni és rávilágítani a női vállalkozások összefogásának fontosságára! Tessék a példát követni!

Nagyon szeretek ezzel a csapattal dolgozni és a panyizsuzsi nemrégiben volt 2 éves, ezért meghívtam a csapatot egy vacsorára. Mivel mi nem egy munkahelyen dolgozunk napi 8-10 órát, hanem partneri viszonyban állunk ezért fontos volt, hogy kicsit jobban is megismerjük egymást.

Ezért tegnap este egy belvárosi étteremben találkoztunk, ahol nagy örömömre egy kerek asztalt kaptunk. A kellemes vacsora mellett egy jót beszélgettünk!

Az esemény megörökítése már csak Glória, a grafikus távozása után jutott eszembe. ezért a képről Ő és a webfejlesztőnk Zina is hiányzik, de  legalább már van egy közös képünk!

Most 7 főre foglaltam az asztalt, terveim szerint jövőre már 10-re fogom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. Ferencz Dorka

    2010. március 25. @ 14:46

    De szeretnek csapattag lenni…

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: