ÚJ! Koncent karkötők

Akik figyelemmel kísérik a blogot láthatták már a legutóbbi médiamegjelenéseink kapcsán a Marie Claire-ben vagy az MTV-ben is, hogy egy egészen újfajta karkötőt viseltem! Akkor még csak egy színben készült el. Csak én viseltem. Ez minden ékszerrel így szokott lenni. Szeretem őket kipróbálni. Fontos, hogy elcsavarodik-e a csuklómon összegabalyodik-e a nyakamon vagy esetleg nehéz a fülemben. Ezeket a dolgokat szeretem mind a saját bőrömön kipróbálni és ha kell, akkor módosítani.

Így voltam ezzel a karkötővel is.Az első darab már a nyáron elkészült és én sokat hordtam a kedvenc zöld ruhámhoz. Sokaknak feltűnt és meg is jegyezték milyen szép, no meg, hogy mikortól lehet kapni a webshopban.

koncent modern karkötő

Most jött el az ideje. A babával egy időben új ékszer is született: a koncent karkötő. A hamisíthatatlan panyizsuzsis darabban koncentrikus, telt színeket álmodtam nagy, kerek formába. Az eredmény egy nagyvonalú határozott karkötő lett, melynek különlegessége a matt felülete. Mindehhez elég egy egyszerűbb ruha, egy bogyó fülbevaló és már kész is a szetted.

Az új koncent karkötők mostantól 5 színben találhatók meg a webshopban!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: