Vörös és Fekete

Szó, ami szó, nem vagyok egy nagy irodalmár és ez a posztom sem Stendhal regényét fogja méltatni.
Az apropója onnan jött, hogy a férjem a októberben betöltötte a 40. életévét. S azóta valahogy minden barátja szép sorban kezd 40 éves lenni. Így a szülinapi bulik is kezdenek felsorakozni, amit azért valahol nem bánok. Ez adta az ötletet, hogy ezen a héten kicsit ünnepélyesebb ruhákkal játsszak el itt a blogon.
Múlt héten volt egy jó ötlet, hogy talán magyar designerek ruháit kellene bemutatni. Ezen már én is elgondolkoztam, de azt már nem tudom felvállalni, hogy én fotózom és feltöltöm ezeket a ruhákat. Azonban nem ez volt a fő indok. A panyizsuzsi ékszerek 100 ruhája sorozattal nem az a fő célom, hogy mindenki rohanjon és teljesen új ruhákat vásároljon, hanem, mint az eddigi két posztban és ezentúl is látni fogjátok, a fő célom megmutatni, hogyan lehet az alap darabokat egy-egy kiegészítővel kombinálni és ezáltal felújítani a ruhatárunkat. Kinek ne lenne egy farmerje, egy kis fekete ruhája vagy akár fehér blúza, amit már oly unalmasnak tart. Ehhez csak egy klassz sál, egy új mellény vagy egy üvegékszer kell és annak az unalmas fehér blúznak is új arcot lehet varázsolni. Most a kis fekete ruhának varázsoltam.
Most a piros és fekete színeket hoztam. Én nagyon szeretem ezt a párost. Kortalan elegancia van benne. Mindenhova felvehető, minden korosztálynak jól áll. Végtelen variációit egyszerűen nem lehet megunni! Ez csak egy a végtelenből.

Red and black

Pénteken pedig ne felejtsétek, Potya Péntek. Sorsolok és új csodát mutatok amit lehet hogy pont Te fogsz elvinni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1 hozzászólás van eddig

  1. 1. vattacukorhajú mónika

    2009. március 06. @ 08:25

    nagyon tetszik!!!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: