Zsuzsi alkot

Tegnap este sokáig pakolásztam egy négynapos útra. A csomagomban a kedvenc üvegvágóm és a biztonsági szemüvegem is helyet kapott, ugyanis ma reggel nem nyaralni, hanem egy négy napos ékszer-workshopra  indultam.

Bár a fejemben és a füzeteimben rengeteg megvalósításra váró ötlet van, vannak dolgok, amik mindig is foglalkoztattak. Az egyik ilyen az üveg és a fém, elsősorban az ezüst kapcsolata. A mai workshop, a kedvenc fémemről, az ezüstről szólt. Miután megérkeztem a festői Sopronba negyedmagammal nekiláttam e csodálatos anyag megismerésének. Az ezüstben azt szeretem a legjobban, hogy nemes, de mégsem hivalkodó és kortalan eleganciával ruházza fel a viselőjét. Teljesen elvarázsol, ha egy idősödő hölgy egyszerű ruhában és egy domináns ezüstékszerben jelenik meg, ami megragyogtatja szintén ezüstös csillogású haját. Ennek ellenére az ezüst a fiatalok körében is méltán népszerű, hiszen őket is tökéletesen öltözteti. Nem ismerek még egy ilyen sokoldalú fémet. Egyszerűen szeretem.

A mai nap egy gyűrű és fülbevaló szettet készítettem el. Mindkettő felülete selymes hatású szálcsiszolást kapott és csak a keskeny széleit és a belsőt políroztam fel igazán fényesre.

munka közben

a mai gyűrű

Figyeld a blogot minden nap, mert beszámolok a workshopon történtekről!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: