Hello Február!

hello_februar2015 A január csodás volt.

Az év és a január rögtön azzal kezdődött azzal, hogy elmentünk a Balaton-Felvidékre. Csodás volt. A távolból egy őzike figyelt, a kert havas volt. A gyerekek hóangyaloztak, mi meg csipkebogyót szedtünk. Jó volt együtt lenni, jó volt ott lenni. Idén szeretnék még többet a pincénél lenni, újítgatni, szépíteni és mindezt Nektek is megmutatni!

Szintén januárban jártam egy remek workshopon. Kalligráfiát tanultam. Az eredményét ezen a Balaton-Felvidéken készült csipkebogyós képemen is megcsodálhatod.

Idei célkitűzésem volt, hogy egy online marketing ügynökséget keresek, hogy több időm maradjon tervezni és blogolni. A januárom nagy részében ezzel foglalkoztam. Számos ajánlatot begyűjtöttem és már csak egyetlen feladatom van: a két legszimpatikusabb ajánlatból egyet választani és szerződni.

A február csodás lesz! Párizsba megyünk a férjjel és a legkisebbel. Alig várom. Pihenés, együtt töltött idő és mindez Párizsban!

Az új kollekció készül. Fejben és papíron van. Január első hetében remélem el tud indulni a prototípus legyártása. Aztán indulhat a következő, meg az azt követő. Most jut eszembe, hogy a legújabb panyizsuzsi tál kihűlt. Szóval mára ennyi, sietek kinyitni a kemencét, hogy újra megtapasztaljam a csodát… A részletekkel hamarosan jövök. Addig is jó hétvégét Nektek!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2 hozzászólás van eddig

 1. 1. szilvikém

  2015. február 02. @ 20:50

  Nagyon nagy okosság volt a kalligráfia…:D Kíváncsi vagyok, még mi minden sül ki ebből. Továbbá megirigyeltem. :D Balkezes vagyok én is… Ugye hogy merjek menni?? Sz.

 2. 2. panyizsuzsi

  2015. február 03. @ 08:55

  Szilvikém! Én is balkezes vagyok és nekem is voltak félelmeim, de mind elszállt, mikor elmentem a workshopra (erről itt írtam:
  http://panyizsuzsi.hu/blog/a-tollaim-es-a-kalligrafia/) Vágj bele, menni fog!

Komment RSS

Hozzászólok én is

Név: (kötelező)

Email: (kötelező)

Weboldal:

Hozzászólás: